الأربعاء، 25 مايو 2011

| Esad'ın reformist | Suriye ılımlılık hareketi

Suriye ılımlılık hareketi
Biz ve Suriye özgürlüğü peşinde eşitlik isteyecek Ülkemizin zenginliği pahasına O bizim bozuk Baloira Suriye'de Suriye Devlet Başkanı Hafız Esad hükümetinin bu yana Hama etnik temizlik ve katliam eylemleri Değer ve bu tür eylemleri için oğlu ve acımasız katliamlar var kalkan her ve her zaman Barzeh, Banias ve Humus, Hama ve Lattakia Tel Kalakh ve Alsnumein olarak Suriye çok çok alanda Değer Beşar Esad ve onun kötü davranan Aloira gücünü iddia Ve ofisinden vurgunculuk ve ailesinin kirli biz iddia reformu ne zaman ve hak talep, biz güvenlik sürüleri vurgulanan Lycans Ve olanlar başladı ve bizi ve bizim diğer göstericilerin üzerine ateş açtı ve biz değil Ancak barışçı göstericilere ve biz de Selefiler ve çeteler olmadığını bütün dünya biliyor Silahlı, ama onlar Selefiler ve yozlaşmış ve yakınlarına kendi yetki Bu nedenle, olarak uluslararası toplum ve Uluslararası Adalet Mahkemesi sorarak, yukarıda bahsedilen İnsan Hakları Komisyonu ve Birleşmiş Milletler ve BM Güvenlik Konseyi Bnasrtna ve dahil olmak üzere, rejimin ve deneme bütün sembolleri ve kınama İlk bozuk ve suçlular, Beşar Esad Biz de Suriye Google Earth servisini etkinleştirmek için yönetim istiyoruz ve acilen Bize fotoğraf ve araştırma alanı kullanımını sağlamak için NASA çağrı Biz Suriye rejimi tarafından uygulanan suçları tüm gerçekleri taşıyabilirsiniz Böylece silahsız siviller ve kendi gözlerinizle Ndjalkm Truon ve dünya görmek Karşı sözlerimizi ve yanlış iddiaların Samimiyet ve Suriye rejiminin müşteri ifadeleri
Suriye ılımlılık hareketi


Esad'ın reformist .. Bu nedenlerSuriye Devlet Başkanı Beşar Esad, bir reformist olan reform yolunda yavaş da olsa, yürüyemiyorum, ne rağmen nüfus Suriye daireler ve elit ve onun çeşitli özgün bir parti bir direnç ve esneklik devlet tarafından temsil edilen bir zayıf sloganları altında, beş yılda sisteminden çalındı ​​vatandaşlık hakları olan talepleri ve tepki, İsrail mücadele peg yararlanarak. Bu sistem, binlerce açığına deplasman öldürmek için tereddüt etmedi ve vicdan tutsakların cezaevi dolduran ve 12 Istbdon güç ve para için güvenlik hizmeti bırakmak, başkalarının rolünü hurdaya sonra ve halkına karşı raporlama fikri terfi, kendini bu raporları korkulan hatta şimdi başbakan olduğunu geldi ne geldi ne Bu güvenlik tüm dallarında bir dosya olmasaydı.Büyük bir felaket ve Suriye yolsuzluk temelleri Başkanı ve Baas Partisi bizzat millet azaltmaktır.güvenlik içinde finans kuruluşları ve parti devlet egemen ve statükonun sadece yararlanıcılar - Ve Devlet Vofferst siyasi güçlerin boğulmuş.
Değişiklik Anayasa
Ama başkan, bir reformcu olduğunu hem veri hem de gerçekler ve gerçekleri söylüyorlar. aramadan önce insanların sistemi çökertmek için, cumhurbaşkanı ve iktidar partisi için mutlak güç tutmak için ayrıntılı olmuştu, Anayasa'nın bazı maddelerinin iptali dahil olmak üzere birçok talepleri vardı. bu taleplerin biri:Ilk: etkisi acil hukuk kaldırma değil, teorik olarak, bugün böyledir. Asansör acil yasa kalıcı sistemin ayağı zayıflatacaktır. Başlatılması ve kanaat özgürlüğü ihlalleri açığa işlemler mevcut durum, başta politikacılar ve iş adamları yakın Başkanı Esad gelen siyasi ve maddi yararlananlar tarafından yürütülmektedir.
vicdan 16 bin esir
İkinci: tüm siyasi mahkumların ve vicdan tutukluların serbest bırakılması ve siyasi tutuklamalar dosyayı kapatın kesindir. vicdan fazla 16 bin esir (politikacılar, aydınlar ve sanatçılar, ve diğerleri) geçen yüzyılın seksenli yana, çünkü bu, mevcut sistemin tahmin edilir bir şey değildir. bu konuda çıkan haberlere göre, bunların çoğunluğunun fiziksel gözaltı kısa bir süre sonra cezaevinde tasfiye edilmiştir. durumunda da yine ortadan Palmyra hapis ve hapis Sednaya ve katliamlar meydana gelen olaylar, özellikle de sınırlı olamaz insan hakları iddialarını olacak ebeveynlerinin hala yaşamakta olduklarını kendine getirilen kurbanların ailelerinden büyük bir geribildirim olacak tutuklular serbest bırakıldı hapishanelerin kapılarını açtı Süryanilerin uyku.Üçüncü: güvenlik hizmetleri otoriter güç ve paranın el avuç içi. Bu güvenlik hizmetleri sisteminin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynadı ve ayrıcalıklar sayısız mali güce ve otoriter için otorite kurmak, hatta çözümün sahibi ve Suriyeli vatandaşın günlük hayatın çeşitli konularda ayrılık hem bir güvenlik yetkilisi hale geldi. Tadyate şimdi bile birçok durumda emrine uymakta yargı sürece.sistemi kim onların yetkilerini azaltma ona karşı sonra Khvien için ana rakiplerinin ayağı vardır gurur bugün olanlar dönecek ufak bir şüphe olmadan kamuoyuna yenilmez kişisel çıkarları olan insanlar bağlıdır beri.
«Baas» Yalan
Dördüncü: Baas Arap Sosyalist Partisi toplum lideri, devlet ve Ulusal İlerici Cephe, kurşun ve çalışan insanların kitlelerin enerjileri birleştirmek ve hizmet onları koymak olduğunu öngören Anayasa'nın 8 inci maddesine, yapılan değişiklik Arap ulusunun hedefliyor.Bilginiz için, Baas Partisi, ancak gün içinde değildi hatta Suriye toplumunun çoğunluğu ve vatandaşların siyasi katılım haklarını sağlayan bir yasa verildiği durumda diğer partilerin oluşumu bir serseri hale geldi careerists ve parti azınlık liderlik pozisyonlarına atanmış sistem tarafından kullanılan yalan, bu ortaya koyacaktır Baas Partisi ve Ierih ve onu ortaya çıkarmak.Beşinci: «hukuk seçim bölgesi ve bunların yarısı için Halk Meclisi üyeleri, sayısını tanımlar - en azından - işçilerin ve köylülerin ve işçi ve çiftçi tanımı belirtecektir hukuk» öngören Anayasa, Madde 53 değişiklik. Madde 53 geldi bu yarım, «Ulusal Cephe», bir liste Halk Meclisi yarısı üyeleri atanmıştır demektir sendikalar ve parlamento seçimlerinde denir Baas Partisi, ilerici partiler aracılığıyla hükümet tarafından atanır. Ancak, modifiye malzeme varsa, ve özgür seçimler, Halk Meclisi kompozisyonu tamamen farklı olacak, ve ben sistem istemiyorum vardı.
Başkanlık seçimleri
VI: diyor ki Anayasanın 84 üncü Değişik: «Baas Arap Sosyalist Partisi ulusal liderlik teklifi üzerine, Halk Meclisi başkanlığı için aday oldu». Cumhurbaşkanı liderlik üyeleri tayin eder gibi Baas Partisi ulusal liderlik Seçimleri, bir yalan olduğunu. Onlar seçilmiş insanlar ve ikincil rolü vardır, başkan atanır gariptir. Böylece 84 üncü kaldırılması ulusal liderlik kapsamında, Konsey atanan kişi dışında Cumhurbaşkanı için seçimler olacak anlamına gelir, gerçek test Cumhurbaşkanı koyar bir şaka, Baas Partisi dışında bir saçmalık değil.Yedinci: verir Anayasanın 26 ıncı maddesinin çağrısı «katılmak için her vatandaşın hakkı, ekonomik, sosyal, kültürel, siyasi ve kanunla düzenlenir».Sekizinci: Anayasanın 20 den fazla makale çok büyük ve bu malzemelerin güçleri modifiye gerekir cumhurbaşkanı verir vardır.
Sopa yerine reform
Bu popüler talepler iki tarafından farklı değildir meşru bazıları, geçmiş yıllarda sistem, dünyada evrim ayak uydurmak için gidemeyen veya bu iddiaları anlamak, o modern devletin yönetim kavramını uzaklaştı sonra ve güvenlik büyük sopa bekleniyor liderlik için temel oluşturur devlet, bu yüzden güvenlik cesetlerinin yer veremiyoruz reformu üzerinde cinayet dil ve ordu birimlerinin kendi çim gergin devrimi bastırmak için sadık ödeme ve hakim.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق